Why is my Overview report template not getting used automatically in Silk Performer 15.0?

Why is my Overview report template not getting used automatically in Silk Performer 15.0?

When specifying a custom template in the Profile settings (ACTIVE PROFILE | RESULTS | TIME SERIES TAB | OVERVIEW REPORT SECTION) in Silk Performer 15.0 Workbench this template is not used when running the test.

This is a known issue with Silk Performer 15.0, and is resolved in Silk Performer 15.5.

In the mean time it is possible to set the same template in Performance Explorer under SETTINGS | OPTIONS | REPORTING Tab | "Use template when creating a new Overview Report". Using this option the template will be used. It should be noted however that this setting will affect all projects when active.

DISCLAIMER:

Some content on Community Tips & Information pages is not officially supported by Micro Focus. Please refer to our Terms of Use for more detail.
Top Contributors
Version history
Revision #:
1 of 1
Last update:
‎2014-04-17 22:31
Updated by:
 
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.