Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE

Silk Test Classic throws the error "Incorrect number of arguments" at compile time

Silk Test Classic throws the error "Incorrect number of arguments" at compile time

If user defined attributes are used in a Testplan but no longer exist in the Silk Test Classic menu: "Testplan -> Define Attributes", then the error "Incorrect number of arguments" will be displayed at compile time.

To resolve the issue please redefine the Testplan attributes in the Silk Test Classic menu: "Testplan -> Define Attributes"

DISCLAIMER:

Some content on Community Tips & Information pages is not officially supported by Micro Focus. Please refer to our Terms of Use for more detail.
Top Contributors
Version history
Revision #:
1 of 1
Last update:
‎2014-10-31 21:22
Updated by:
 
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.