Muralib Contributor.
Contributor.
176 views

Starteam Default Admin credentials not working

I have installed starteam version 14.0.4 afresh after remvoing all the previous installations. I have created a server configuration. I am able to start and get it running fine.

After the server configuration is running, when I am trying to login to admin console of this server configuration with the default credentials (Administrator/Administrator) to create new users and add LDAP server configuration, I am not able to login and the credentials do not work.

Please suggest what can be done or any other default credentials that might work if any.

Thanks,

Murali.

0 Likes
1 Reply
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Starteam Default Admin credentials not working

Hi,

I recommend opening an incident with MicroFocus Customer Support for this.

They will be able to work with you to resolve the issue.

Please do understand that StarTeam 14.0 is 6 year old technology.

I would gladly help you with StarTeam 17.0 platform issues.

 Take care,

anil

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.