afirizarry_uw Absent Member.
Absent Member.
1943 views

Event in pending state - error finding DS object

Have a policy applied to a container with over 4000 user objects. Was applying the policy and some 24 objects are pending. The details on the event show:
Last Error as 15: Directory Services object could not be found.
I assume it is talking about the user object. I can see and manage the object in iManager and can search for it and see it in iMonitor. The object seems fine

Here are the details of the event.... Not sure why last attempt time shows as 1969

General
Transaction ID 4341
Dependent Transaction ID -
Event Time 8/20/2018 12:49 PM
Last Attempt Time 12/31/1969 6:00 PM
Next Process Time 8/20/2018 3:12 PM
Event Type (Action) 5 : Set Policy User
Current State 15 : Setting managed path attribute to proxy path
Try Count 25
Can Bypass False
Event Source Engine
Active False
Deferred True
Deferred Notes
Last Error 15 : Directory Services object could not be found.
Object Information
Object FDN CN=Pcb.OU=InactiveUsers.OU=CSC.O=UWMedicine
Object ID 133
Object GUID {0E9D2A43-FBB9-11D5-A8CC-00034708F4C5}
Object Created -
Object Deleted -
Policy Information
Effective Policy ID 1
Effective Policy InactiveUSers_Policy
Delegation Information
Delegated No
Delegation Agent -
Event Specific Data
Old Managed Path \\CLUSTER-ADMIN-DATA-SERVER\DOMDATA\HOME\Pcb
Target Path \\PDOMSOFS01\VAULT\Inactive\Pcb
0 Likes
1 Reply
AutomaticReply Absent Member.
Absent Member.

Re: Event in pending state - error finding DS object

afirizarry,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
all the other self support options and support programs available.
- Open a service request: https://www.microfocus.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
- You might consider hiring a local partner to assist you.
https://www.partnernetprogram.com/partnerfinder/find.html

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.microfocus.com/faq.php

Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot.

Good luck!

Your Micro Focus Forums Team
http://forums.microfocus.com



0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.