Highlighted
EBARRIOS Absent Member.
Absent Member.
326 views

Inbound E-Mail problem HPOV 4.5

Hi, i really need some help with this problem. I am currently working in an HPOV system and some inbounds email works and some not. I have found a difference but can't find a way to solved this.

 

This is the difference:

 

The inbound mails that works have this headers: 

Sender: xxx@xxx.com via list:support@xxx.com

To List: support@dbschenker.com PreProcessor:  ApiGate v1.116

 

And the ones that doesnt work have this one:

Sender: xxx@xxx.com via acc:apigate@xxx.com

To List: support@xxx.com PreProcessor:  ApiGate v1.116

 

The ones that work are assigned to their respective workgroups but the ones that doesn't work are assigned to a SPAM workgroup.

 

What can i do? Does anyone have this same problem???

Tags (2)
0 Likes
1 Reply
EBARRIOS Absent Member.
Absent Member.

Re: Inbound E-Mail problem HPOV 4.5

No one knows????

 

PLEASE HELP ME!!!!!

 

 

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.