NOTICE: Significant community changes coming soon
The header menu and the home page on our community will be changing soon. Get more information HERE.
Highlighted
Respected Contributor.
Respected Contributor.
400 views

Getting "Object reference not set to an instance of an object." in UFT API Tests

I've UFT(14.01) API Tests in my local which are working fine.

I've copied the workspace to remote desktop where we've installed UFT  (14.00). When I try to execute the API Tests in remote desktop I'm receiving "Object reference not set to an instance of an object." in the console.

 

Please refer to the attachment for console output.

Could anyone please let me know the root cause of this issue?

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Hi,

Whether your API tests contain external resources such as calling external API test or GUI test?

If so you need to update the path of called external test.

If not, is it possible to share your test here?

Thanks,

Angel

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.