Highlighted
Visitor.
1465 views

Getting "open mixed execution hosting test failed" while executing script from Test Lab

Hi,

When we are executing automation scripts from ALM Test Lab, getting error "open mixed execution hosting test failed". Could any one help us to resolve this issue.

ALM: 12.21 v

UFT 12.51 in win 7 OS

UFT 12.54 in win 10 OS

Using BPT frame work in our scripts.

Thanks in Advance

 

 

 

0 Likes
3 Replies
Highlighted
New Member.

Re: Getting "open mixed execution hosting test failed" while executing

Did you ever find a solution? We get the same error message infrequently

0 Likes
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: Getting "open mixed execution hosting test failed" while executing

I had this issue too. I was running UFT as admin and did connect to ALM via the ALM icon in the UFT toolbar. After that everything was fine.

0 Likes
Highlighted
New Member.

Re: Getting "open mixed execution hosting test failed" while executing script from Test La

Is there any movement on this?  We get this regularly and randomly...

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.