Highlighted
Trusted Contributor.. Trusted Contributor..
Trusted Contributor..
99 views

I get syntax error upon attaching microfocus function in the link

I got a syntax error when I tried to use the function below in my uft

 

https://admhelp.microfocus.com/alm/api_refs/ota/Default.htm#ota/topic176.html

 
 

below is screenshot of the error

 

yJMBIZq.png

 

 

0 Likes
3 Replies
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: I get syntax error upon attaching microfocus function in the link

Try adding & before _

Mark Smith.

0 Likes
Highlighted
Trusted Contributor.. Trusted Contributor..
Trusted Contributor..

Re: I get syntax error upon attaching microfocus function in the link

 

Same error. adding & before _ did not help

 

TR1n5Df.png

0 Likes
Highlighted
Trusted Contributor.. Trusted Contributor..
Trusted Contributor..

Re: I get syntax error upon attaching microfocus function in the link

it seems like there is a special way to handle this function because it is written in vba not vbs because vbs does not declare type

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.