Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
227 views

Run test set from ALM, first test case objects are identified and second test objects are not

Hello,

WE have automated a .Net application and stored the scripts in ALM. All the objects are in a shared repository and no local objects for any test.

Now when we run two test cases as a set from ALM, first test case loaded the shared OR and execution pass(SWF objects). When second test case execution started it loaded the same shared OR and objects are not identified(identified as window objects).

But if we run second test case alone by assosiating the shared OR, the execution went fine and SWF objects recognized.

Can you please help to resolve this issur?

 

Thanks,

Kishor

0 Likes
1 Reply
Highlighted
Outstanding Contributor.
Outstanding Contributor.

Re: Run test set from ALM, first test case objects are identified and second test objects are not

Is the logic same when you run the tests in sequence vs when you run separately? And how are you associating the OR?

Do you open the .Net app in both cases or re-use it in second test case?

_____________________
Rajkumar Rajangam
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.