Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE
Highlighted
Absent Member.. bobando Absent Member..
Absent Member..
140 views

Sprinter Support Tip: Sprinter Macros are not displayed on an existing test

Hello everyone,

In case some of you have faced this behavior in which after opening an existing Sprinter test that containst macros, the macros are missing or not displayed (Sprinter is showing 0 Macros) on the test, here is a recommendation:
Make sure that the application definition is set to the same application definition to which the test macros were created.

I hope this helps in any future tests.

Thanks,
Braulio

HP | Unified Functional Testing Engineer

[If this post or any other post helps to resolve your issue or query, mark the thread as solved and give KUDOS to the author for their assistance. ]

(Posts and opinions made here are my own and do not reflect the opinions of my employer HP in any way)
Labels (1)
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.