Having problems with your account or logging in?
A lot of changes are happening in the community right now. Some may affect you. READ MORE HERE
236 views

The Objets Spy not working in Chrome with UFT 14.50

En español-

Mi problema principal es que el capturador de objetos a dejado de funcionar para la ultima version de Chrome, por lo que no podemos dar soporte correctamente a cliente para hacer automatizaciones.

No se si existe solucion para esto, aunque yo no la he encontrado. 

Podrian decirme si existe?

English

Hi,

The objets Spy not working in the last versin of google Chrome. Is there a solutions for this? I tried to find the solution but I can´t to find it.

 

Thanks.

 

 

0 Likes
3 Replies
Susse Respected Contributor.
Respected Contributor.

Re: The Objets Spy not working in Chrome with UFT 14.50

Hello Cruz.

If you are using chrome 72, we recommend to downgrade to Chrome 71, Chrome 72 will be support with UFT 14.52, it will deliver in 3 mothns.

UFt 14.50 does nto support Chrome 72

https://admhelp.microfocus.com/uft/en/PAM/UFT_14.xx_PAM.pdf

Thanks,

0 Likes
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: The Objets Spy not working in Chrome with UFT 14.50

hi, there

Please try to update the Chrome extension because we have delivered a fix to Chrome 72. 

Chrome extension link:

14.5x: https://chrome.google.com/webstore/detail/micro-focus-functional-te/hkheagicnendeidmgfnaaocibkmiibbo?authuser=1

14.0x: https://chrome.google.com/webstore/detail/hpe-functional-testing-ag/hpoiplhbnkgnpjkkilfahkkcimachkkj?authuser=1

 

Thanks.

James

0 Likes

Re: The Objets Spy not working in Chrome with UFT 14.50

Hi James,

Thanks you for your support.

To be honest, I did the update of agent but the problem continue yet.

I will attached one pic of the problem,  because the Spy Object only take the objets like windowsobjects.

And before the objects was like visual basic form, like this:


Browser("Adquira Marketplace").Page("Detalle de Línea de Factura").WebButton("GuardarCambios2")

 

I dont know exactly what is the problem because I tried all conventional steps.

 

Many thanks.

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.