Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
Highlighted
gerwil1478
New Member.
1645 views

Failed to report

Hi all
I've assigned a patch to a device, it's picked it up and eventually says its "Avaliable YES". (Note the capitals which was a change in 11.2.1). But the server still reports that the device has not patched up. So ran "zac ps" which reports

Starting patch scan.....
There was an error scanning the computer. FAILED_TO_REPORT_RESULTS.


Local log shows

[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.953] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [Patch Module] [] [Unable to upload file: C:\Program Files\Novell\ZENworks\zpm\02f5f7d777573d4b80a0cfafda17d229.plron server: ZENworks File Upload Servlet of Exception: Novell.Zenworks.SourceNotFoundException: Cound not open the file C:\Program Files\Novell\ZENworks\zpm\02f5f7d777573d4b80a0cfafda17d229.plr
at Novell.Zenworks.ZenFile.UploadFile(Session session, String source, String destination, Progress progress)
at Lumension.Zenworks.PatchModule.Analyzer.UpLoadFileOnServer(String filePath)] [] []
[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.968] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [ZMD] [] [Finished Processing Command for handler patch-scan. Result = SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.968] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [CLM] [] [After call to ProcessCommand. Result = SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.968] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [CLM] [] [After call to ParseArgs. Result = SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.968] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [CLM] [] [After call to StopDisplaySpinner()] [] []


I have the "02f5....229.state" file but not a .plron or .plr file.
Thoughts appreciated.

Cheers
Labels (2)
0 Likes
2 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Failed to report

GERWIL,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/

0 Likes
lxzndr Super Contributor.
Super Contributor.

Re: Failed to report

I have also been seeing this same problem with zcm 11.2.1 on some systems.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.