Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
GuillaumeBDEB Absent Member.
Absent Member.
1514 views

Groupwise 7 on Windows 7 x64 Ent SP1 - Address book problem

Hi, I'm having a weird problem trying to deploy GroupWise 7.0.4 on Windows 7 x64 Ent SP1. Yes I know that GroupWise 7 is not supported on Windows 7. I also already post this question in the GroupWise forum just in case. My problem is that when I deploy, on a new computer a Windows 7 x64 Ent SP1 image using the ZENworks imaging system and GroupWise 7.0.4 later on as a bundle, then the user can't see, open, close, create, etc. any address book. And when the user creates a new email the auto complete feature, when inputting a destination email address, also doesn't work. But if I deploy the same GroupWise 7.0.4 bundle on a Windows 7 installed by any other mean that using ZENworks then I don't have any problem in GroupWise! Here's what I did to create my GroupWise bundle.

- I use for the MST file "groupwise.mst" that I created using the GWTuner utility found in the "GroupWise 7 Admin/Client SP1 Multi-lan".
- I use these MSI properties, some are automatically populate when creating the msi bundle.

GROUPWISEDESKTOP=1 GROUPWISEQUICKLAUNCH=1 ISCHECKFORPRODUCTUPDATES=1 PROGRAMFOLDER="Novell GroupWise" ALLUSERS=2 ARPPRODUCTICON=ARPPRODUCTICON.exe ARPURLINFOABOUT="http://www.Novell.com" CAPTIONPROP="Custom Action Example" DWUSINTERVAL=30 DWUSLINK=CEDB4028A9BB07D89EAC50F8F96B978FF91BF08FCEDC97D8CE1C378F89BC971F59EC274FDEAC FOLDER=0 FOLDERLIST=0 GROUPWISE=1 INSTALLLEVEL=100 INTEGRATIONS=Disabled MAPIPROFILE="Novell GroupWise" PROGRAMFILETOLAUNCHATEND=1 SHOWLAUNCHPROGRAM=-1

Has anyone ever seen this before?

Thanks in advance for the help!
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Groupwise 7 on Windows 7 x64 Ent SP1 - Address book problem

GuillaumeBDEB,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.