Highlighted
carrela Absent Member.
Absent Member.
1402 views

Policy error

Hi,

On aproximately 1/10 of my machines, I have this error message under the PC:

Could not find a results file for remote management policy. Message: Could not find file 'C:\WINNT\TEMP\b7f308d8-0f86-495c-aa76-96594f0745eb\-remote_management_policy-54399Output.xml'.. Missing file: C:\WINNT\TEMP\b7f308d8-0f86-495c-aa76-96594f0745eb\-remote_management_policy-54399Output.xml.

Any Idea ?
Alain

Alain
Labels (2)
0 Likes
5 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Policy error

carrela,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://support.novell.com/forums/

0 Likes
ahoagland Absent Member.
Absent Member.

Re: Policy error

I also am receiving the exact same message on a handful of Pc's.
0 Likes
GuillaumeBDEB Absent Member.
Absent Member.

Re: Policy error

We are also getting a few of this message repeatedly on a few pc each day. Sure like to know how to fix this.
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Policy error

I have this at two separate sites (installs). Roughly 25% of machines are showing this error.
0 Likes
ahoagland Absent Member.
Absent Member.

Re: Policy error

Yes, about 25% of my machiens have this error as well. I have a ticket in with Novell, waiting to hear back from them. Remote control works, it just annoying. I tseems this error has been around a while since one of th eposts dates back to 2008. I am running 10.2.2 on my server and its happening to both 10.2.1 & 10.2.2 on the clients end.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.