dschaldedfg Absent Member.
Absent Member.
1011 views

Properly Un-installing ZCM 10 from SLES 10 Sp2

I was wondering if someone can provide the proper method for un-installing ZCM 10.2 from a SLES 10 SP2 server? We have tried to follow the documentation on the Novell site, but even though we go through the steps, and ZCM reports that it has been uniinstalled. When we try to install ZCM 10 again onto the same box it fails. ZCM server won't start. We ended up reinstall SLES 10 SP2 and setting it up again but we would like to know if a proper method exists so as to be able to use this in a production environment. Thank you.
Labels (2)
0 Likes
1 Reply
kvallish Absent Member.
Absent Member.

Re: Properly Un-installing ZCM 10 from SLES 10 Sp2

What is the command you have used? And do the novell-zenworks-uninstall.log say some error(under /var/opt/novell/log/zenworks)?
Also, on re-installing, what is the error that you get in the install logs? If the logs have "java.io.IOException /optnovell/zenworks/share/java/bin/java not found" error, you would want to rollback the ZCM installation, try by installing JRE on the box first and then installing ZCM again.

Vallish.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.