Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
Highlighted
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
1979 views

Registration Key - Not all pre-defined settings apply

I’ve created a Registration Key and defined the Department, Location,
and Site fields. However, when I deploy an agent using this
Registration Key, these values are not applied to the new machine, when
I look at the device’s Summary screen in ZCM Control Center, the three
fields are blank. Is this another bug?

--

Labels (2)
0 Likes
4 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Registration Key - Not all pre-defined settings apply

Michael Stewart,

>However, when I deploy an agent using this
>Registration Key, these values are not applied to the new machine, when
>I look at the device’s Summary screen in ZCM Control Center, the three
>fields are blank. Is this another bug?


This is working for me, but I am using 10.0.1. Would you be able to test
with that version or would you like me to test on 10.0.0?

--
Jared Jennings - Data Technique, Inc.
Novell Support Forums Sysop
My Blog and Wiki with Tips, Tricks, and Tutorials
http://jaredjennings.org
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Registration Key - Not all pre-defined settings apply

Jared Jennings wrote:

> Michael Stewart,
>
> > However, when I deploy an agent using this
> > Registration Key, these values are not applied to the new machine,
> > when I look at the device’s Summary screen in ZCM Control Center,
> > the three fields are blank. Is this another bug?

>
> This is working for me, but I am using 10.0.1. Would you be able to
> test with that version or would you like me to test on 10.0.0?


As of a few minutes ago, I still cannot download the update to 10.0.1
through System Updates.

--

0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: Registration Key - Not all pre-defined settings apply

Michael Stewart,

>As of a few minutes ago, I still cannot download the update to 10.0.1
>through System Updates.


It seems that it's still being worked on. I believe there were issues with
the update method. The fresh install of the DVD works, but not the
automatic update method. So we are still waiting.

--
Jared Jennings - Data Technique, Inc.
Novell Support Forums Sysop
My Blog and Wiki with Tips, Tricks, and Tutorials
http://jaredjennings.org
0 Likes
dleaven Absent Member.
Absent Member.

Re: Registration Key - Not all pre-defined settings apply

I am having a similar problem where my Key Values are not applied to the workstations after they are imported. My Version is 10.3. There is a little difference with my issue:
I can register my devices with my Registration Key, but the Folder, and Pre-defined values are not applied. I have noticed that this problem seems to be isolated to computers that were migrated from ZDM7 using the Migration Utility. If I register a new computer (no migration) is seems to go to the correct folder and get the pre-defined values fine. If anyone can shed some light on this please let me know.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.