Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1635 views

Restore image - This is not a ZENworks image file

Hello,
I'm testing the ZENworks 11SP2 beta1. I ask first time here if I do everything good, then I create bug repor. 😉

I get error "This is not a ZENworks image file", when I restore the image.
The error I get only if the Option "Specify advanced options" is selected.

I need these Option, because I need restore image to the different partition.

Do you have any idea?
Labels (2)
0 Likes
3 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Restore image - This is not a ZENworks image file

I only see that, if specifying a wrong path to the zmg file
--
Tommy Mikkelsen
IT Quality A/S, Denmark
Novell Support Forums SYSOP / NKP

Sorry, but no support through email
Please join http://www.open-horizons.net


friedl jan wrote:

>
> Hello,
> I'm testing the ZENworks 11SP2 beta1. I ask first time here if I do
> everything good, then I create bug repor. 😉
>
> I get error "This is not a ZENworks image file", when I restore the
> image.
> The error I get only if the Option "Specify advanced options" is
> selected.
>
> I need these Option, because I need restore image to the different
> partition.
>
> Do you have any idea?


Best Regards Tommy Mikkelsen Denmark Please Report back any success or failure, That way we all learn Sorry, but no support through email "I hate bugs".......Tommy Lee Jones, MIB
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Restore image - This is not a ZENworks image file

Hi Tommy,
thanks for idea.

The error came, when the partition table was edited and the IMG tool is not restarted. 😉
After restart it is working fine.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Restore image - This is not a ZENworks image file

Cool, and ThanX for the feedback
--
Tommy Mikkelsen
IT Quality A/S, Denmark
Novell Support Forums SYSOP / NKP

Sorry, but no support through email
Please join http://www.open-horizons.net


friedl jan wrote:

>
> Hi Tommy,
> thanks for idea.
>
> The error came, when the partition table was edited and the IMG tool
> is not restarted. 😉
> After restart it is working fine.


Best Regards Tommy Mikkelsen Denmark Please Report back any success or failure, That way we all learn Sorry, but no support through email "I hate bugs".......Tommy Lee Jones, MIB
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.