Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
910 views

WinPE upload failed with ZCM2017Sp3

Hello,

I tried to upload winpe.wim into ZCM 2017Sp3 and I get the error "Unable to mount the selected wim file"
I have installed the newest ADK for Win10 1803 on my PC. I tried it on another PC with Win10 also the same error.
The error appears on both 32bit and 64bit WinPE files.

Andy Help?

Andy
Labels (1)
Tags (1)
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

You must start the browser with "RunAsAdministrator" due to some things the system does to prep the files to upload.
It is possible some browsers may not work...there have been some finicky issues in the past....

I just uploaded using the Latest FireFox on 1803.
That was the 1st browser I tested, so I can't comment on Edge, etc.....


Adeckert;2488282 wrote:
Hello,

I tried to upload winpe.wim into ZCM 2017Sp3 and I get the error "Unable to mount the selected wim file"
I have installed the newest ADK for Win10 1803 on my PC. I tried it on another PC with Win10 also the same error.
The error appears on both 32bit and 64bit WinPE files.

Andy Help?

Andy
--
Please give a hearty thumbs up to any post you find helpful!
To find articles by Craig Wilson simply follow the link: Craig Wilson's Tips!
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.