ahennessy Absent Member.
Absent Member.
534 views

ZCM 11.3 to ZCM 11.3.2 on second primary server

I am posting this because I cannot find documentation on it.

We were running ZCM 11.3.2 on a Win2003 server - which of course is now out of support. So I want to move my environment to Win2008 (no higher for the moment because of licencing).

I built a Win2008 server and installed ZCM 11.3 - as this is the only ISO I can find. This installation worked fine. It is successfully in the zone, along with the ZCM 11.3.2 (2003) server as a second primary or perhaps a secondary server. However, I can't find out how to bring this server up to 11.3.2. I have applied the update through the management console but it doesn't seem to be doing anything. Before I can remove my original Win2003 server I need to get this new Win2008 one up to the same patch level but I am not having any success. Then I will have to go through removing the original primary server and making this new server the new primary.

My management console is prompting me that " Your Zone is being upgraded to Zenworks 11 Sp3. However the following Primary Servers in the zone have not yet been upgraded to Zenworks 11 Sp3. you need to take these servers offline and manually upgrade them at the earliest. ETC etc....

But I'm trying to get it upgraded at the earliest.!!

Any pointers please?
Labels (2)
0 Likes
2 Replies
ahennessy Absent Member.
Absent Member.

Re: ZCM 11.3 to ZCM 11.3.2 on second primary server

Ok Everyone - Panic off.

I created the new server yesterday and by this morning no updates had taken place (despite having assigned the 11.3.2 update to the new server). However, once my Windows updates - including patches for .net were installed and rebooted I re-assigned the update to the server as I would assign to any other device in the zone and at least the client is now upgrading. I can only assume everything else will follow?

Thanks
0 Likes
ahennessy Absent Member.
Absent Member.

Re: ZCM 11.3 to ZCM 11.3.2 on second primary server

Server is up and running now with ZCM 11.3.2 same as first primary.

More issues encountered are in my next post........
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.