Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
872 views

ZCM web performance

hi all
have installed and configured a ZCM Server on a windows 2003 sp2 box with v.10.0.0.2. the windows box ia a 2 cpu machine with 6 gb ram.
the point is that the navigation inside the ZCM webside is very slow and is going slower and slower during creation of new applications or by changes of some configurations or preferences.
is there a way to speed up or tune the ZCM page for a higher performance ?

thanks for any idea !

regards ! mario

regards ! Mario a fighting Admin somewhere in Germany
Labels (2)
0 Likes
2 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: ZCM web performance

Are any of the ZEN Services on your server taking up an very high % of CPU
utilization?
Does a restart help? Some customers are seeing Utilization Creep up until a
reboot. This is being investigated.
(I Know, not a solutioni but it could help.)

Changing the priority on some of the services could help too, but we can
talk about that after we get more info.


--
Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
Novell Support Forums Volunteer Sysop

Novell does not officially monitor these forums.

Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.

"mario02" <mario02@no-mx.forums.novell.com> wrote in message
news:mario02.35ji5b@no-mx.forums.novell.com...
>
> hi all
> have installed and configured a ZCM Server on a windows 2003 sp2 box
> with v.10.0.0.2. the windows box ia a 2 cpu machine with 6 gb ram.
> the point is that the navigation inside the ZCM webside is very slow
> and is going slower and slower during creation of new applications or
> by changes of some configurations or preferences.
> is there a way to speed up or tune the ZCM page for a higher
> performance ?
>
> thanks for any idea !
>
> regards ! mario
>
>
> --
> mario02
> ------------------------------------------------------------------------
> mario02's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=8119
> View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=314101
>



0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: ZCM web performance

thanks for short reply.
there is no high cpu utilization - its normal.
and yes after a reboot of the server, i can working normal inside zcm for a couple of minutes. the same effect exist when i locked out and reopen the management page. however, mainly i can see the slow effect when i working with bundles (changes, creation, whatever . . .). looks like, the existing numbers of bundles is going in conjunction with the web - performance himself (at this time i have 140 bundles).

mario

regards ! Mario a fighting Admin somewhere in Germany
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.