Knowledge Partner
Knowledge Partner
852 views

proxydhcp not working...

Simple LAN. ZCM 11 primary (appliance) providing imaging services. I
used to have proxydhcp running on my Netware dhcp server. That worked
great. I have now retired the Netware server and setup dhcp on an OES
11 server. I have enabled proxydhcp on my ZCM 11 server. The
configuration looks correct and I can't find any errors, but none of
my devices get a response from the proxydhcp server. When I boot
devices, they try to get a response but never do and just timeout. The
proxy DHCP daemon is running on my ZCM server. What might I be
missing? I'm stumped.

Ken
--
Ken
Knowledge Partner

Create and vote for enhancements!
Idea Exchange sites within this community are now coming online for some of the Collaboration Products!
GroupWise Idea Exchange - https://community.microfocus.com/t5/GroupWise-Idea-Exchange/idb-p/GWideas
SMG Idea Exchange - https://community.microfocus.com/t5/Secure-Messaging-Gateway-Idea/idb-p/SMG_Ideas
Old method is still available for some products here: https://www.microfocus.com/products/enhancement-request.html
Labels (2)
0 Likes
4 Replies
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: proxydhcp not working...

I have seen the same thing, but never fixed it as I have an imaging
proxy. Let me ask Novell.

--
Anders Gustafsson (NKP)
The Aaland Islands (N60 E20)

Have an idea for a product enhancement? Please visit:
http://www.novell.com/rms

0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: proxydhcp not working...

Anything intersting in pbserv.log?

--
Anders Gustafsson (NKP)
The Aaland Islands (N60 E20)

Have an idea for a product enhancement? Please visit:
http://www.novell.com/rms

0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: proxydhcp not working...

On Mon, 07 Jan 2013 16:53:12 GMT, Anders Gustafsson
<AndersG@no-mx.forums.novell.com> wrote:

>Anything intersting in pbserv.log?


No. But I opened an SR today and got it fixed. I'm a bit
embarrassed. I missed the obvious. I had no idea that the ZCM 11
appliance had the firewall enabled by default and I never thought to
check it. Disabled the firewall and now it works.

Ken
--
Ken
Knowledge Partner

Create and vote for enhancements!
Idea Exchange sites within this community are now coming online for some of the Collaboration Products!
GroupWise Idea Exchange - https://community.microfocus.com/t5/GroupWise-Idea-Exchange/idb-p/GWideas
SMG Idea Exchange - https://community.microfocus.com/t5/Secure-Messaging-Gateway-Idea/idb-p/SMG_Ideas
Old method is still available for some products here: https://www.microfocus.com/products/enhancement-request.html
0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: proxydhcp not working...

KeN Etter,
> I had no idea that the ZCM 11
> appliance had the firewall enabled by default and I never thought to
> check it. Disabled the firewall and now it works.


OK. Thanks for the feedback.

--
Anders Gustafsson (NKP)
The Aaland Islands (N60 E20)

Have an idea for a product enhancement? Please visit:
http://www.novell.com/rms

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.