Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1875 views

windows 7 sp1, will not register

I've installed the "ZCM_11.0.0_20110228_667061.zip" and still my windows 7 sp1 stations do not register.
Restarted my services, restarted my primary servers.

The ostargets.xml does not seem to get updated with the new build.

Still get the code: 21 when I try to manually register.

Any idea?
Labels (2)
0 Likes
5 Replies
Highlighted
Micro Focus Expert
Micro Focus Expert

Re: windows 7 sp1, will not register

If you have have verified the OSTargets.XML is not updated, make sure
you did not rename any existing JAR files, that can cause issues.
It's best to back them up off the system.


Once the OSTargets.XML file is updated, any device that previously
attempted to register will need to run "zac cc" before it will register.



On 7/13/2011 10:06 AM, chesterbraun wrote:
>
> I've installed the "ZCM_11.0.0_20110228_667061.zip" and still my windows
> 7 sp1 stations do not register.
> Restarted my services, restarted my primary servers.
>
> The ostargets.xml does not seem to get updated with the new build.
>
> Still get the code: 21 when I try to manually register.
>
> Any idea?
>
>



--
Craig Wilson - MCNE, MCSE, CCNA
Novell Knowledge Partner

Novell does not officially monitor these forums.

Suggestions/Opinions/Statements made by me are solely my own.
These thoughts may not be shared by either Novell or any rational human.
--
Please give a hearty thumbs up to any post you find helpful!
To find articles by Craig Wilson simply follow the link: Craig Wilson's Tips!
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: windows 7 sp1, will not register

I've copied the originals to a sub folder, you're saying they should be pulled off the system rather....
I did not rename...
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: windows 7 sp1, will not register

That was it!!
I pulled them off the server, restarted my services and the ostargets.xml now includes my windows 7 sp1.
Thanks for the help.
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: windows 7 sp1, will not register

Hi, how do you get the ostargets.xml to update and have windows 7 sp1 included?
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: windows 7 sp1, will not register

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.