Welcome Serena Central users! CLICK HERE
The migration of the Serena Central community is currently underway. Be sure to read THIS MESSAGE to get your new login set up to access your account.
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.
1750 views

client not receiving policies from ZESM server

I built a ZESM server on Windows Server 2003, and installed all of the
components. When I do the DNS communication tests that are listed on page
216 of the Admin manual, 3 of the 4 tests pass, but the Distribution
Service - Server Communication test fails. After answer Yes to the
Security Alert certificate pop up, I get the error "The page cannot be
displayed" HTTP 500 - Internal server error. I am using Internet Explorer
6 and 7, getting the same errors. Has anyone else seen or gotten past
these errors? Thanks.

0 Likes
4 Replies
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: client not receiving policies from ZESM server

Art,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://support.novell.com/forums)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://support.novell.com/forums/faq_general.html

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://support.novell.com/forums/


0 Likes
Todd3 Absent Member.
Absent Member.

Re: client not receiving policies from ZESM server

Art,

I haven't heard of this but it could be a IIS issue. Please contact me and we can work through the problem.

Thanks,

Todd

tcrane@novell.com
0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: client not receiving policies from ZESM server

I have the same issue for testing [DNS or name resolution issue] in admin
manual



wyld

0 Likes
Anonymous_User Absent Member.
Absent Member.

Re: client not receiving policies from ZESM server

Thanks Todd's help
I have resolve the issue....
the reason is that I use defferent name as Agent-config, it should be the
same MS name (ex: MS is server08 , I config agent is
server08.novell.com.tw)


wyld

0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.