iliadmin1 Absent Member.
Absent Member.
657 views

Migrating users from Netware to OES 11 Server

Have been in the process of migrating data and users from a Netware 6.5 sp5 server running eDir 8.7.3.7 to a new OES 11 sp2 server rrunning eDirectory for Linux x86_64 v8.8 SP8 in a different tree (long story, have a post in another forum). The data has migrated and sync'd up fine, nearly all the trustee assignments and user groups have migrated over, but not the user accounts themselves. Last night's sync was fine, but again, no users. Not sure why they are not migrating, they were mapped and setup in the job. The log files are huge, not sure what to look for as to why they are not showing up in iManager (or Consoleone). At this point I guess I need to manually create the user accounts as I am due to swtich all users to the new server this weekend. Can anyone tell me what may be occurring or what to look for as to why they are not migrating? I have another sync job tonight and one again on Friday night. Saturday we start the switch over.

Thanks,

Val

GW 2018 & Mobility Service-Version: 18.1.0 Build: 410 on SLES 12SP3, GW Client 18.02 (Build 131493) on Windows 7 64bit; server OES 11 on SLES 11 SP3; eDirectory 9.1 on SLES12SP3 and eDirectory 8.8sp8 on SLES11 SP3
Labels (1)
0 Likes
2 Replies
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Migrating users from Netware to OES 11 Server

On Thu, 11 Feb 2016 17:06:02 +0000, iliadmin wrote:

> Have been in the process of migrating data and users from a Netware 6.5
> sp5 server running eDir 8.7.3.7 to a new OES 11 sp2 server rrunning
> eDirectory for Linux x86_64 v8.8 SP8 in a different tree (long story,
> have a post in another forum).


How exactly are you doing this? And, why?


> The data has migrated and sync'd up
> fine, nearly all the trustee assignments and user groups have migrated
> over, but not the user accounts themselves. Last night's sync was fine,
> but again, no users. Not sure why they are not migrating, they were
> mapped and setup in the job.


Job?


> The log files are huge, not sure what to
> look for as to why they are not showing up in iManager (or Consoleone).
> At this point I guess I need to manually create the user accounts as I
> am due to swtich all users to the new server this weekend. Can anyone
> tell me what may be occurring or what to look for as to why they are not
> migrating? I have another sync job tonight and one again on Friday
> night. Saturday we start the switch over.


Need *lots* more detail here on what you're doing.


--
--------------------------------------------------------------------------
David Gersic dgersic_@_niu.edu
Knowledge Partner http://forums.microfocus.com

Please post questions in the forums. No support provided via email.
If you find this post helpful, please click on the star below.
0 Likes
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: Migrating users from Netware to OES 11 Server

dgersic;2419652 wrote:
On Thu, 11 Feb 2016 17:06:02 +0000, iliadmin wrote:

> Have been in the process of migrating data and users from a Netware 6.5
> sp5 server running eDir 8.7.3.7 to a new OES 11 sp2 server rrunning
> eDirectory for Linux x86_64 v8.8 SP8 in a different tree (long story,
> have a post in another forum).


How exactly are you doing this? And, why?


> The data has migrated and sync'd up
> fine, nearly all the trustee assignments and user groups have migrated
> over, but not the user accounts themselves. Last night's sync was fine,
> but again, no users. Not sure why they are not migrating, they were
> mapped and setup in the job.


Job?


> The log files are huge, not sure what to
> look for as to why they are not showing up in iManager (or Consoleone).
> At this point I guess I need to manually create the user accounts as I
> am due to swtich all users to the new server this weekend. Can anyone
> tell me what may be occurring or what to look for as to why they are not
> migrating? I have another sync job tonight and one again on Friday
> night. Saturday we start the switch over.


Need *lots* more detail here on what you're doing.


--
--------------------------------------------------------------------------
David Gersic dgersic_@_niu.edu
Knowledge Partner http://forums.microfocus.com

Please post questions in the forums. No support provided via email.
If you find this post helpful, please click on the star below.


https://forums.novell.com/showthread.php/496492-How-Best-to-Move-to-my-new-standalong-OES11-Server
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.