Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.
1625 views

Data submission failed

Hi!
iPrint Appliance 1.0.1.69 wo. latest 1.0.1 patch. Windows 7 Pro/Ent 64 bit. iPrint Client 5.9.4. Yesterday and last week I had two issues where iPrint was unable to print from Word neither from PDF, but was able to print out test page and also at least on one case also from Excel. Odd. But. In both cases I was able to resolve issue removing printer and reinstalling it. Device restart didn’t help.
Any ideas, is this some iPrint Client problem or … server problem, perhaps, probably not?
Not this case https://forums.novell.com/showthread.php/462978-Data-Submission-Failed.
Yes, have also HP LaserJet printers – 1320n and P2055n.
More thanks, Alar.
0 Likes
3 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Data submission failed

NovAlf,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/

0 Likes
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Data submission failed

Hi again!
Today had another similar issue with Windows 7 x64. iPrint declares “data submission failed” and helped out reinstalling printer.
Any ideas?
More thanks, Alar.
0 Likes
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Data submission failed

Hi!
Well, so far still have this problem with various of systems. And seems to, yes, this problem arise with Word, not with Excel (on same box) nor Adobe … seems to … just a Word. Can’t dig any deeper as usually need to solve this problem ASAP and reinstalling printer (removing and installing again) seems to solve problem for a while – depends, week or two or … . Can’t say exact time between.
Strange. It is somehow connected to Word 2010 (so far, mostly used around here) and iPrint, can’t be sure, though.
Alar.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.