Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1068 views

Error <6> occurred attempting to load "IPPSRVR".

Hi there,
I just installed the TCP update for Netware 6.5 post-SP4 and now I get the
following error message:

Error <6> occurred attempting to load "IPPSRVR".

Is anyone familiar with this error? I didn't have much luck on the
knowledgebase.
Thanks for your time!

Chris


0 Likes
2 Replies
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Error <6> occurred attempting to load "IPPSRVR".

This error indicates that the NDPSM is attempting to load the IPPSRVR module
and it is already loaded. Later versions of the IPPSRVR, NDPSM, MOD_IPP
should resolve this issue. (SP3, SP4 timeframe). The error is
non-critical, however can be a pain when you keep seeing it...

>>> On 12/5/2005 at 1:51:26 pm, in message

<iL1lf.2429$ME5.231@prv-forum2.provo.novell.com>, Chris
Skelton<chris.skelton@dcdsb.ca> wrote:
> Hi there,
> I just installed the TCP update for Netware 6.5 post-SP4 and now I get
> the
> following error message:
>
> Error <6> occurred attempting to load "IPPSRVR".
>
> Is anyone familiar with this error? I didn't have much luck on the
> knowledgebase.
> Thanks for your time!
>
> Chris

0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: Error <6> occurred attempting to load "IPPSRVR".

Thanks for your reply. Unfortunately I already have SP4 installed so I'm
kind of stuck.


"iprintrox" <iprintrox@iprint.novell.com> wrote in message
news:439554D5.E03D.00DE.0@iprint.novell.com...
> This error indicates that the NDPSM is attempting to load the IPPSRVR
> module
> and it is already loaded. Later versions of the IPPSRVR, NDPSM, MOD_IPP
> should resolve this issue. (SP3, SP4 timeframe). The error is
> non-critical, however can be a pain when you keep seeing it...
>
>>>> On 12/5/2005 at 1:51:26 pm, in message

> <iL1lf.2429$ME5.231@prv-forum2.provo.novell.com>, Chris
> Skelton<chris.skelton@dcdsb.ca> wrote:
>> Hi there,
>> I just installed the TCP update for Netware 6.5 post-SP4 and now I get
>> the
>> following error message:
>>
>> Error <6> occurred attempting to load "IPPSRVR".
>>
>> Is anyone familiar with this error? I didn't have much luck on the
>> knowledgebase.
>> Thanks for your time!
>>
>> Chris



0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.