Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
1150 views

LDAP Not Syncing All Users

iPrint Appliance 1.1 patch 3

Syncing to eDirectory 8.8 all current patches

I created a new iPrint appliance, since I was unable to regain access to ldap on the old one (I haven't deleted it yet). The new iPrint appliance is having one of the same issues the old one was. It's not syncing all the users. I used the default filters for users and groups. Most users are there but some are not. It seems random; one OU has 15 of 17 users, another has 5 of 6, another has 58 of 72.

I left the user filter blank and then there were no users in any of the OUs. Maybe I didn't wait long enough for it to repopulate. Then I set the filter back to default, some users were still missing.

Any ideas?
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: LDAP Not Syncing All Users

I found this post:
https://forums.novell.com/showthread.php/482623-LDAP-Import-cannot-create-users

Looks like I just have to wait...
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.