Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.
827 views

Printer already installed

Hi again!
Migrated printers from OES 11 iPrint to iPrint Appliance 1.0.1. Seems to, everything went ok (despite https://forums.novell.com/showthread.php/473780-iPrint-migration-error), but now I'm trying to add a same printer with same name I already have on my workstation from new Appliance and get error "Printer already installed". Even printer naming does include a point to different server. With printer I don't have from source system ... everything is fine with installing and printing, seems to. I checked for any case is there option during migration to get for "new" printers some prefix etc., but don't see that.
Something I missed?
More thanks, Alar.
0 Likes
1 Reply
Highlighted
Acclaimed Contributor.
Acclaimed Contributor.

Re: Printer already installed

Well, seems to it does work as expected on Windows 7 (tried on 64-bit system) with iPrint Client 5.94. I tried it on WXP with iPrint Client 5.90.
Alar.
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.