Highlighted
Absent Member.
Absent Member.
785 views

iprntman - Bad request

Hallo!

I want to manage iPrint on a new server with the iprntman-tool.


If I execute an iprntman-command in a Windows-Console, I have to enter
username and password, then I receive the following error:

Unable to process request: Bad Request

Additional informations:
- My System: OES SP1, full patched
- My used command for testing: iprntman psm -i -s <serverIP>
- At the serverconsole I can execute the command without error
- If I use the IP from a second server with OES 2 SP3 I don't receive
any error

Any ideas?

Thanks

Eugen
0 Likes
3 Replies
Highlighted
Knowledge Partner
Knowledge Partner

Re: iprntman - Bad request

On 19/06/2014 15:27, Eugen Gentner wrote:

> My System: OES SP1, full patched


I hope that's a typo and you have OES11 SP1 rather than OES[v1] SP1!?

HTH.
--
Simon
Novell Knowledge Partner

------------------------------------------------------------------------
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below. Thanks.
------------------------------------------------------------------------
0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: iprntman - Bad request

Am 19.06.2014 17:31, schrieb Simon Flood:
> On 19/06/2014 15:27, Eugen Gentner wrote:
>
>> My System: OES SP1, full patched

>
> I hope that's a typo and you have OES11 SP1 rather than OES[v1] SP1!?



OES 11 SP1

Sorry!

Eugen

0 Likes
Highlighted
Absent Member.
Absent Member.

Re: iprntman - Bad request

Am 19.06.2014 16:27, schrieb Eugen Gentner:
> Hallo!
>
> I want to manage iPrint on a new server with the iprntman-tool.
>
>
> If I execute an iprntman-command in a Windows-Console, I have to enter
> username and password, then I receive the following error:
>
> Unable to process request: Bad Request
>
> Additional informations:
> - My System: OES SP1, full patched
> - My used command for testing: iprntman psm -i -s <serverIP>
> - At the serverconsole I can execute the command without error
> - If I use the IP from a second server with OES 2 SP3 I don't receive
> any error



After upgrading to OES11 SP2 the problem still exists.

I assume, the Windows-Version of iprntman is no longer supported from
OES11. The setup-file doesn't exist in the folder
/var/opt/novell/iprint/htdocs/tools, as described in the Documentation
of OES2 SP3.
In the Documentation of OES11 there aren't any note to the
Windows-Version of iprntman.

My guess is wrong?

Thanks

Eugen
0 Likes
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Micro Focus. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.